השימוש ב-EM בענבי מאכל ויין

לאורך השנים האחרונות קיימנו מספר תצפיות וניסויים ביישום EM בגפני מאכל ויין והתוצאות אופטימיות!

מיקום הניסויים:

  1. מושב לכיש – ענבי מאכל
  2. יקבי רמת הגולן – ענבי יין
  3. יקב דלתון – ענבי יין
  4. יקב עין נשוט – ענבי יין

את סיכום התצפיות והמחקר ניתן לראות בקובץ זה.

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

מאמרים אחרונים

רוצים לקבל עדכונים לתיבת הדוא"ל?

הרשמה לניוזלייטר של EM-ISRAEL

מבטיחים לא לשלוח ספאם

מחקרים ומאמרים נוספים
אשר מימון

EM ותפוחי אדמה

כללי מזה מספר שנים שאנו עורכים תצפיות אצל חקלאים המגדלים תפוחי אדמה, וזאת בכדי לבסס עוד ועוד את פרוטוקול השימוש בתכשירי EM בתפוחי אדמה. המסקנה

emisrael

השימוש ב-EM במערכות הידרופוניות

רקע שיטות הידרופוניות לגידול מזון הופכות יותר ויותר מקובלות ונפוצות. היתרון בהידרופוניקה ברור – שליטה כמעט מקסימלית בכניסת מזיקים לאזור הגידול ותחלואה כמעט אפסית –

emisrael

השימוש ב-EM בענבי מאכל ויין

לאורך השנים האחרונות קיימנו מספר תצפיות וניסויים ביישום EM בגפני מאכל ויין והתוצאות אופטימיות! מיקום הניסויים: מושב לכיש – ענבי מאכל יקבי רמת הגולן –