המושג "מים חיים" נשמע אולי קצת ערטילאי, אך למעשה הוא מושג שמאפיין מצב פיזיקלי גרידא של המים.
עכב כוחות המשיכה והדחייה החשמליים בין אטומי החמצן והמימן המרכיבים את המים, נוצרת בינהם זוית ידועה של 104.5º (ראו תמונה).
זוית זו מעוררת במולקולות המים את השאיפה להסתדר בצורה מאוד מסויימת כשהם במצב טבעי, וזאת על-מנת לאזן את כל הכוחות החשמליים השונים המעורבים כשמדובר במים בכמות גדולה (ראו תמונה).
המים, בצורתם זו, נקלטים טוב יותר ע"י ממברנות התאים בחי ובצומח הצורך אותם. למעשה, אלו מים כמו שהטבע התכוון – מים חיים.
המים שאנו שותים כיום
בתרבות העירונית והמתועשת של ימינו כבר קשה מאוד להנות ממים שכאלו. המים שלנו עוברים מאות ק"מ בצנרת ישנה, נשאבים במשאבות, נארזים בבקבוקים ומכלים, מוסיפים להם כימיקלים שונים ועוד. זו כנראה גם אחת הסיבות לעלייה באחוזי התחלואה הכרונית בעת האחרונה ברוב מדינות העולם.
למעשה, ובאופן הפשוט ביותר, אפשר להגיד שהגוף שלנו צמא למים שירוו אותו ויתנו לו חיים, אך במקרים רבים הוא אינו מקבל זאת ומגיב בהתאם.
ישנן שיטות רבות להשבת המבנה המדובר למים. אחת מהן היא טכנולוגיית ®EM.
מים חיים הם מים מרווים ומרעננים יותר- ממש כמו לשתות מי מעיין זכים !
כיצד זה עובד?
חרוזי הפורצלן שלנו הם בעלי אפקט שאינו מתכלה גם לאחר שנים רבות. אלו מיוצרים בשיטה מיוחדת בה משרים את חומר הגלם בתמיסות ®EM שונות למשך מספר חודשים. לאחר מכן אלו מעוצבים ועוברים שריפה בטמפרטורה גבוהה כך שאינם מכילים יותר חיידקים חיים.
אולם, הנסיון רב השנים עם EM מראה שהשרייה ממושכת זו משנה את התהודה המגנטית הגרעינית של החומר (Nuclear Magnetic Resonance או NMR) – שינוי שנצרב בו ונשמר גם לאחר השריפה (כמו מחט שמוצמדת למגנט ולאחר זמן מה הופכת מגנטית בעצמה). החומר המושרה ב®EM מפיץ בסביבתו אנרגיה אינפרא אדומה רחוקה (אנרגיה המעודדת תהליכי חיים והתחדשות) וגורמת להשבת הזיכרון האבוד, הטבעי והראשוני של המים.
אהבה הדדית
פריחת הדובדבן
אין דאגות